top of page

Velkommen til LacuhrAkupunktur!

fullsizeoutput_1d85_edited_edited_edited

I kinesisk medicin anskues mennesket holistisk, dvs man kan ikke forstå en enkelt del af kroppen, hvis man ikke ser den i sammenhæng med resten af kroppen. Sygdom anses således for at udspringe af den generelle tilstand i kroppen. Altså behandles ikke kun symptomet, men ligeledes årsagen til symptomets opståen. 

Jeg har oplevet hvordan kroppen reagerer på udefra kommende påvirkninger i negativ men i særdeleshed også i positiv retning. Med blot en smule hjælp, kan ubalancer i kroppen ændres i positiv retning så kroppen styrkes og genopretter balancen.

Jeg er sygeplejerske og uddannet kinesisk akupunktør ved Nordisk Akupunkturuddannelse. Hovedunderviser på skolen er Nigel Chin, som også har skrevet lærerbøger, der bruges til undervisning i hele landet. Nigel Chin har en kandidat i Kinesisk medicin fra Middlesex University i England.

Jeg er RAB (Registreret Alternativ Behandler) og er medlem af brancheforeningen                                               , som er din sikkerhed for at klinikken lever op til Sundhedsstyrelsens og lovgivningens krav om b.la. etik, god klinisk praksis og løbende videruddannelse.

Helle Lacuhr

Uddannelse:

  • Kinesisk medicinsk akupunktør, Nordisk Akupunkturuddannelse

  • Sygeplejerske, Glostrup Sygeplejeskole

Kurser og efteruddannelse:

  • Elektroakupunktur, København og Aarhus Akupunkturskole

  • Kosmetisk ansigtsakupunktur, København og Aarhus Akupunkturskole (fra nov 2019)

bottom of page